Om oss

EISS Rekrytering & Search

Vi som driver Eiss heter Johanna Andersson och Mia Neander, båda med universitetsexamen inom HR och fördjupad kompetens inom personbedömning. Vi har arbetat med rekrytering i många år och ser oss som seniora rekryteringskonsulter.

Som rekryteringskonsulter agerar vi som stödfunktion till rekryterande chefer genom hela processen, och genom ett konsultativt arbetssätt hjälper vi våra kunder att hitta rätt kandidater. Genom åren har vi utfört en stor mängd rekryteringar inom både privat och offentlig sektor, vilket gör att vi lätt kan sätta oss in i våra uppdragsgivares olika behov.

Vi har mycket god kännedom om den lokala marknaden och tillgång till ett etablerat nätverk av kandidater i Östergötland. Vi sitter strategiskt placerade i industrilandskapet, i centrala Norrköping, med närhet till hela Östergötland.

Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden!

Vi kan
rekrytering.

Engagerade
Som rekryteringskonsulter tar vi ett helhetsansvar och personligt engagemang i varje uppdrag för att säkerställa kvaliteten, vilket ger dig som kundtrygghet hos oss.
Innovativa
Vi tänker innovativt kring rekrytering och hittar nya vägar för att tillsätta våra uppdrag. Vi arbetar strategiskt och väljer samarbetspartners som ligger i teknisk framkant.
Serviceinriktade
Av erfarenhet vet vi att god kommunikation och hög servicenivå genom hela uppdraget, både mot kund och kandidat, skapar bättre förutsättningar för ett lyckat resultat.
Solida
Att vi håller det vi lovar, är trovärdiga och pålitliga i vårt yrke sätter vi stort värde i. Vi har utbildning och lång erfarenhet inom Rekrytering och HR.

Våra partners