Vår historia

Målet var att bli det mest eftertraktade bolaget inom rekrytering och med visionen att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden.

Historien om EISS

Vi som äger och driver EISS Rekrytering & Search heter Mia Neander och Johanna Andersson, båda med universitetsexamen inom HR och lång erfarenhet i branschen.

Under åren som anställda rekryteringskonsulter såg vi behovet av mer skräddarsydda lösningar, anpassade efter varje unik kund och uppdrag. Vi startade EISS 2018 med målet att bli det mest eftertraktade bolaget inom rekrytering och med visionen att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Idag har vi skapat framgångsrika och långsiktiga samarbeten med både kunder och kandidater, där vi har god kännedom om utmaningarna i rekrytering kopplat till kundernas verksamhet och i den region vi verkar.

Varmt välkommen till oss!
Mia Neander och Johanna Andersson

EISS Executive är vårt verksamhetsområde för chefsrekrytering och executive search.

EISS Recruitment är vårt verksamhetsområde för rekrytering av medarbetare och specialister.

EISS Consulting är vårt verksamhetsområde för kompetens- och verksamhetsutveckling samt interimslösningar inom rekrytering.

EISS Innovation är vår verksamhet där vi vill främja kvinnor i näringslivet, genom stipendium och investeringar i framtida företag.