Rekrytera med EISS Executive

EISS Executive erbjuder skräddarsydda uppdrag på chefs- och ledningsnivå där du får hjälp att tillsätta de mest utmanade uppdragen. Du väljer själv om rollen ska annonseras eller om vi endast ska kartlägga marknaden och kontakta relevanta kandidater. Som kund erhåller du alltid långa garantier vid val av personlighets- och kapacitetstester. Vi har stor erfarenhet av tillsättningar av tjänster på chefs-, ledningsgrupp och VD-nivå i hela Sverige.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kandidat för ditt bolag.

  • Executive Search & Headhunt
    • Vid tillsättning av chefer på högre positioner krävs ofta en searchbaserad process och marknadskartläggning. Vi har ett etablerat nätverk av chefer och ledare i regionen inom olika branscher. Vi är specialister på ledande positioner och har branschöverskridande erfarenhet.
  • Chefsrekrytering
    • Vi erbjuder dig som kund hjälp att rekrytera chefer och ledare till din organisation. Vi jobbar med en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess och stöd i att attrahera rätt målgrupp för ditt företag. I alla rekryteringar ingår search, tester, kompetensbaserade djupintervjuer och garantier.
  • Second Opinion, chef
    • Har du redan en kvalificerad kandidat eller en internt sökande till en tjänst? Låt oss vara med och ge dig ett oberoende och objektivt beslutsunderlag. Vi säkerställer att kandidaten har rätt förutsättningar för att lyckas i sin nya roll. Återkoppling sker till både kund och kandidat, vilket ger större acceptans för beslut, exempelvis av interna kandidater.

Lediga jobb inom EISS Executive

Vi på EISS har alltid flera pågående rekryteringar på chefs- och ledningsnivå för våra kundföretag. Om du, eller någon du känner, är intresserad av någon av våra utannonserade tjänster är du välkommen att läsa mer på Sök lediga chefstjänster.

EISS Executive är vårt verksamhetsområde för chefsrekrytering och executive search.

EISS Recruitment är vårt verksamhetsområde för rekrytering av medarbetare och specialister.

EISS Consulting är vårt verksamhetsområde för kompetens- och verksamhetsutveckling samt interimslösningar inom rekrytering.

EISS Innovation är vår verksamhet där vi vill främja kvinnor i näringslivet, genom stipendium och investeringar i framtida företag.