Vi erbjuder

REKRYTERING

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering och minskar därmed risken för felrekryteringar genom en objektiv och opartisk bedömning av kandidater. Vi anpassar processen efter varje unikt uppdrag, specifikation ges vid förfrågan. Som kund erhåller du alltid garantier vid val av personlighets- och kapacitetstester.

SEARCH

Hittar du inte rätt kandidat i ditt urval? Vi genomför en search utifrån kravspecifikation. Detta innebär att vi aktivt söker och kontaktar potentiella kandidater på marknaden. Vi utformar urvalet och säkerställer att de kandidater som presenteras har den kompetens du efterfrågar.

EXECUTIVE SEARCH & HEADHUNT

Vid tillsättning av chefer på högre positioner krävs ofta en searchbaserad process och marknadskartläggning. Vi har ett etablerat nätverk av chefer och ledare i regionen inom olika branscher. Vi är specialister på affärsdrivna positioner och har branschöverskridande erfarenhet.

SECOND OPINION

Har du redan en kvalificerad kandidat eller en internt sökande till en tjänst? Låt oss vara med och ge dig ett oberoende och objektivt beslutsunderlag. Vi säkerställer att kandidaten har rätt förutsättningar för att lyckas i sin nya roll. Återkoppling sker till både kund och kandidat, vilket ger större acceptans för beslut, exempelvis av interna kandidater.

REKRYTERINGS-
UTBILDNING FÖR CHEFER

Vad ska man tänka på som rekryterande chef? En kurs med genomgång av de vanligaste misstagen samt vad man behöver lägga fokus på inom rekrytering, som stärker mellanchefer i sitt urval och i sin bedömning av kandidater.

ÖVRIGA TJÄNSTER på förfrågan.